Hmmm...

JULLOOOOV! :D idag har jag slagit in alla julklappar.. med hjälp av 'bus, tok och Roffe som mest snodde min tejp och julklappssnörena... meen men
Biskvirecept har jag hittat;) ett som en Suss har lagt in så bättre kan de väl inte bli? sk ainhandla sakerna imorgon tror jag. och baka dem också... kanske.
Snart är de jul, försökte kolla upp tider man kan åka på Tisdag men de ville inte funka så jag gav upp.. får kolla de sen. Hoppas bilen hinner bli fixad annars blir det jobbigt har jag hört.
Jag har hört att det är någon/några som vill bo på botten plan ist för högst upp... men vill ha kvar planläsningen som är nu.. hm synd att man inte får allt bara
nä nu ska jag gå och äta mera godis:D hehe (tias fick ett presentkort på ett work-out kit så det är bara att äta medans man kan...:P )

Uppdatering..

var ett tag sen jag vet.
I helgen som var hade vi Marcus här:D som vart rädd för Roffe, men gillade honom ibland, oftast när han låg och sov så man kunde klappa honom lite.
Vi åkte bob (eller skoter som det tydligen heter nu)
I Måndags var det dags att åka den långa vägen till skolan igen, gick fint...tisdag hemma med eget arbete heela dagen, onsdag skitdag. Försov mig en timme, hoppar upp ur sängen och kastar i mig lite fil o flingor och på med kläder och ut till bussen och plugga plugga till provet på eftermiddagen. men slutade visst halv tolv, och sitta i tre timmar i skolan för att göra ett prov som jag kan göra när jag vill nej tack. var kvar lite för att vara snäll mot elina och få några historia uppgifter gjorda. åker hem, eller nja. i Tuna Hästberg så får bussen möte, för trångt eftersom dom inte kan ploga utan att ta bort en meter av vägen så bakdäcket åker självklart i diket....sitter där en timme innan hjälp kommer... de funkar inte så vi fick ta bussen som kom för att dra upp medan den andra får vara kvar och vänta på bärgning. åker...håller på att krocka med en annan buss för att den kör för fort och inte bromsar alls! (han blev självklart anmäld av "min" busschaufför)
Torsdag eget arbete heela dagen igen:D imorn ledig. och underbara Tias ska ta Roffe på förmiddagen så jag behöver inte gå upp:D:D:D toppen
I helgen ska jag plugga plugga plugga......BAH

RSS 2.0