iiiih

mellan 16-20 kommer diskmaskin, kyl och frys:D ÄNTLIGEN! och oljning av bänkj är på g... wiho! snart så kan jag laga maat hemma:D
den här helgen blir trevlig:) bubbling och tacobuffe för Barbro fyller:) Sen fira Marcus på söndag:)

iiiiih

Högskoleprov imorgon igen! Får se om det går bättre den här gången... iiih.! plus att jag ska göra klart hemtentan......
Men nu har jag pluggat till imorn så nu har jag ont i huvudet...bah.
Promenad idag, men så börjar det regna! och svinkallt var det så det blev varm dusch!
nu har det blivit segt med jobbandet i köket... kyl&frys vart en vecka sena... o diskmaskinen är ju med där också...suck.
 men nu ska jag ta o äta!

Kakel

mmmh idag kom kaklet upp! me like! nu börjar de se ut som ett kök:)
I Torsdags var jag på partylite, de va trevligt men lite stressad eftersom det inte finns så mycket valmöjligheter med tiderna som tåg/buss går hem... men jag hann beställa lite ljus iaf:)
Igår kom duschkabinen! woho, med fotmassage, ånga, takdusch, o massa trevligt:D niice. Tar väl ett år eller nåt innan den blir inkopplad....

Ludvika

Har jag varit i idag, och grängesberg:) det var mycket trevligt:) och dyrt blev det! eller ja inte nu men jag gick med i fitline och det var ju inte super billigt...:) men det är bra så så blev det:)
Sen var jag o Anncha en sväng på stan med, sen var det hem.. och nu sitter jag o väntar på att tias ska komma hem från torkeldningen på jobbet... bara 45 minuter kvar nu.. underhåller mig med Cissi på msn och tvn:)
Och nu tog jag min kvällsdrink(fitline, ingen alkohol...) för jag har en känsla av att jag kommer dyka i säng när han kommer hem o då har jag glömt allt sånt....
Jag kommer sova länge imorn.. speciellt om jag ska drömma om de där förbaskade älgarna igen! det värsta med det är att jag ligger vaken och tänker på varför jag drömmer de så jag somnar ju knappt om! blah.

Snart

är köket klart..ser det ut som... men verkar vara mil kvar tills jag kan få laga mat...lite drygt men det blir bra när det är klart:)
just nu är det färdigpluggat för idag...så nu är det tv som gäller:)

RSS 2.0