hihi

Idag vart det trädgårdsarbete, åkte o köpt en sekatör och klippte ner buskar o sånt... allt är så vildvuxet och halvdött att det inte är någon idé att göra något åt de mer än att ha ner de o fräsa upp o plantera nytt:) men det är då det är roligast:D
IKEA på onsdag och beställa köket:D:D:D:D wiho!

nervös

Imorn är det dags igen... iiihk! som tur är så ska Bratt också dit imorn! toppen, :)
Snart blir det en tur till falun för att kolla vart jag ska gå av o så:P
På onsdag får vi nycklarna:D tjohooo

IIIIIIIIIIIIH

Jag hatar att vänta, på provresultat och budgivning! BAH

Hushushushus

MMh, igår var vi o kollade på hus igen, men det här är mer i våran storlek.. inte snyggt inte alls. men MÖJLIGHETER till att bli! oja.. OCH skulle vi få det så har vi pengar kvar till tapetsering o annat skoj... MEN man vet aldrig hur det går... är det meningen så är det:)
Imorn skulle vi egentligen till IKEA, men eftersom det inte verkar finnas någon med drag så drar vi till Borlänge ist.. inte för att shoppa direkt.. (kolla på fiskar.. brukar följa med några hem då. Jag har ju faktiskt slängt tre stycken.....)
Och för att kolla in Annchas nyköpta lägenhet, och för att hälsa på Tommy, o sova kvar där. Och hoppas att Elin kommer hon ska ju tydligen vara lik mig det vill jag se!:P haha
Den 24:e är det dags att börja plugga igen....IIIIHK shit bah buh jag gillar inte de här med att börja på en ny SKITSTOR skola! =| men vfan de kommer bli kul.

Födelsedagskalas

för pappa som fyllde i tisdags pch davis som fyller på torsdag(onsdag!?)
Det var skoj, gioooood schwartswald tårta och muffins:D
Idag har vi varit ute på långpromenad, iiih snart börjar jag plugga! helt sjukt jobbigt/kul/skönt/maah.
De är skit att jag inte hinner få pengar till busskortet innan jag börjar! bah.
nej men usch nu måste jag verkligen läsa: Marian Keyes-Sushi For Beginners.  trevligt värre, även fast alla inte riktigt är med på och i bilden:P haha!

I´m like a biiird...:D

Moahahaha:D

Krångligt

att ta sig fram på småvägar när de finns puckon som hindrar oss från att komma fram genom att lägga en betongstolpe på den lilla skogvägen, MEN man är väl itne dum!? flyttar på stolpen och kör lite i skogen... knuffar tillbaks den där den ska vara... tjoohoo förbi nice! tänkte vi... till vi kommer till utfarten där det ligger tre stycken dubbelt så stora betonggrejer! BLAH. bara å backa tillbaka då... men vi måste ju komma fram till grejerna(va inte första gången vi åkte förbi hinder. Förra veckan åkte vi brevid en vägbom...)
Sen lägger min röjsåg av helt...går inte att få igång! för varmt....Och Annas bara tuggade ihop allt gräs...dålig jobbdag!
MEn toppen dag annars!:D fick ett bra beslut från banken:D:D:D:D:D:D:D:DD:D

Sista veckan nu... iooa jag vet inte vad jag tycker om det?

MM

Igår var vi o firade mormor, sedan vart de plankstek:D MMH gott!gottgottgott.,...
I fredas åkte jag till Anncha och kollade på bio: En sommar med Göran, kul film!:D Efter de tänkte vi gå ut o ta nån cider.. men tröttheten hade slagit till för mycket för min del iaf:P haha
Imorn är det jobb igen, sista veckan! SKÖNT. sen en vecka med engelska kvar.. muh.
Imorn ska Tias till banken också iooaiiiiiiiii:P för se hur de går.....
Nä sova nu, ska ju orka hålla mig vaken på jobbet imorn....bah

RSS 2.0