Rubrik

Nu var det ett tag sen...
Julen var mysig! komiskt att jag o syrran hade köpt samma julklapp till varandra:P haha
Vi har köpt en ny 42" tv:) så nu har vi den andra som spel tv på övervåningen hehe!
Imorn är det Nyårsafton! Ska bli trevligt!:D Ska till blge o vara hemma hos Tommy och fira:D Och jag får se grevinnan o betjänten så jag är nöjd:D haha. Blanda drinkar, laga mumsig tacopaj och spela spel:) Det ska bli myysigt:)


Jul Jul....

Vad gott de luktar när man eldar:) Har börjat elda lite i källaren för det är så dåliga garagedörrar så de försvinner massor med värme:/
imorn ska jag till Suss, men först måste jag handla.. o sen handla i söderbärke imorgon.. Sista julklappen ska inhandlas..kommer få lov att ha rullväskan med mig för att få plats med dem.. och min stora väska plus påsar... woho! men de ska nog gå bra:)behöver ju bara åka buss til blge, sen är detbil:) Ilike!
Mormor ska hälsas på sedan ska vi hämta Marcus och Isabelle:)
Jag har tagit jullov. fast jag egentligen inte har något.. men det är ingen ide att jag försöker plugga innan jul. Så så får det bli:P
nu ska jag ta i fixa iordning mig så jag kan följa med till systemet sen:) ska handla till nyår.. Iår blir vi i Blge hos Tommy:)

Julklapparna

Är äntligen klara, så när som på en liiten till till David.
Jag vill ha jullov, eller jag har tagit mig lite fast jag egentligen inte ska det.. ska ju faktiskt skriva en hemtenta på 4000-5000 ord... LOVELI! not.
Snart är de jul!
Igår var jag med Mattias på larm, i tre timmar och -23 ute... (jag satt i bilen och hade de ganska skönt dock.)
men inte Mattias, och ett skitfel var det som egentligen skulle tagit tio minuter.. men i kylan och ett inte så kyltåligt instrument så blev de lite felmätning...men de löste sig till slut:)
Idag vart nya tvättmaskinen inkopplad och den funkar mycket bra:) kan tom handtvätta i maskinen! hehe
men nu är de dags att... kolla på hockey... fast jag ska nog hitta på något annat....

Bästa!

Japp nu har jag pratat med min bästa! som blivit opererad, och det gick bra:D Såskönt har varit orolig och feg för att ringa:P
På Måndag är det sista gången påkursen förutom dem gångerna i Januari... ska bli skönt! och då ska vi sjunga lite:) hihi
Imorn kommer Anncha o så ska vi göra lite julkort! :D
men nu borde jag faktiskt plugga...

baah

Ont i armen! och feber. BLÄH
men jag har läst massa:) eftersom mina böcker från skolan inte kommit än så har jag läst en shopaholic i New York och nu läser jag en shopaholic sägerja:)
men snart ska jag laga mat... fisk! BLÄH!
vila först.

RSS 2.0