Pluggdag..

Oja vad det har gått bra..:P fast det har de, jag har faktiskt städat lite:) men just nu är jag mest sugen på hemglass:O
På Fredag blir det först äta på Akropolis sen ut på fest på folkan:D ska bli kul och gott! Sen på lördag är det Borlänge som gäller, Tommy har sin inflyttningsfest...:)
Imorn är det prov i Hinduism...Tohoo!

Onsdag

Flyttat och packat upp 8 lådor i nya lägenheten:D Fredag går stoora flyttlasset:D hela helgen blir att få iordning:) ska bli trevligt:)
Imorgon får vi prova studentmössor:D iiih dyrt:P men smakar det så kostar det.
nu är det snart sova sova sova som gäller känner jag! men först lite te o macka:)

Flytt!!!

Japp nu ska vi flytta igen:D haha

Plugg...

usch ja, och inte kommer jag på något mer heller! gaaah.
Sovmorgon imorn:)
På onsdag blir att prata med Sven iii ooo aaaah jag vill nog inte det nej, usch men såntär livet bara att säga till Elina att dra mig upp dit:P haha:D
nej nu ska jag leta på historiapappret och renskriva det innan jag gör klart det andra då kanske jag kan komma på något mera??

BIL

Vi vill ha en bil...NU! blir galen av att inte kunna åka vart man vil utan måste fråga om man får låna bil hela tiden..:P
Imorn blir det att fira sötnosen Isabelle, sedan en sväng förbi Svanberg har jag hört.
nästa vecka kör skolan ig¨ång på allvar. Hoppas det blir som jag vill. isf blir det nog Barn, Natur och Teknik...men de är långt kvar ingen ide att hoppas. Jag är ju så hur var det? "otaktisk ibland" så vi får se hur det blir med det.


Längesen...

japp nu var det längesen jag skrev igen.
Här är vad som hänt:P
23dec. jag åkte hem till Suss med Anncha och hela kvällen och halva natten bestod av Singstar sjungande. och ehm jag förlorade. men de visste vi ju redan med min sångröst:D men kul var det:D
julafton kvar hos suss och åt en massa fika och mumsig mat, sen kom tomten (som kan ha blivit lite avslöjad, men det blev fixat ändå:D haha) sen hem till Tias föräldrar och hämta/ öppna julklappar:) trevligt (plus äta mera fika..)
annandagen var vi en sväng till borlänge och skaffade oss ett Guitar Hero World tour med trummor o hela kitet:D Tommy var med och det blev en massa spelande(stackars grannar)
Nyår firades först öppe på nibbleberget, med Tias och hela gänget. kallt och trevligt med lite varm mintchoklad:)
Efter det var det hem och fixa lite sedan lämnade vi Roffe till Tias föräldrar och drog vidare till Johnny där det också var trevligt, sedan hem till svärföräldrarna igen och äta planka! ååh de var mumsigt, chockade blev dem att jag kunde äta upp en hel planka..:P hehe sen tog vi med Roffe till Johnny(hade såklart hört om det gick bra innan) de andra hundarna och han kutade runt i huset ett tag innan de tröttnade och Roffe somnade i mitt knä... sen efter tolvslaget gick vi hem..
Imorn blir det en jäkla massa historia för mig usch och blä. bara det vore liiite roligare att göra så hade det varit gjort för flera veckor sen.. gah.
nej nu ska jag tappa upp ett bad är ju så kallt här inne!(bara 23 grader, 26 i resten av lägenheten)

RSS 2.0