Inte kul.

naaej de här är inte kul, magsjuk igår både jag o tias katten också...:P men friska idag iaf:) Imorn blir det hem till Anncha kanske hjälpa henne måla lite om hon inte är klar, annars blir de lite shopping:) de är kul faktiskt:)
det som är mindre kul är ju självklart Mormor..går inte en ninut utan att jag tänker på henne..och så fort mobilen ringer och jag ser att de är mamma så känns de verkligen. Jag vill verkligen inte svara och på samma gång vill jag bara slänga mig på mobilen....

men nej nu är det fukost som gäller

Hjärtinfarkt

Mormor har fått en hjärtinfarkt, hon mådde jätte illa igår och svimmade på toan så mamma fick henne att ringa.. inatt fick hon en hjärtinfarkt. allt illamående var en varning för vad som skulle komma.. tur att hon åkte in!!!!! men hon lär vara i Falun ett tag kan inte ens gå själv:/:S Så nu ska Patrik ta alla fåglar i den stora buren så får hon ha dom andra två kvar. Och Erica tar Siri.....och så ska det nog komma en och storstäda med två veckors mellanrum ... blir nog bra, men nu har jag kommit på att hon är gammal och jag vill inte!

Ikväll blir det hockey:D och nu blir de Pirates:D

hmmm

Igår va skoj, lite förbannad o så men äsch vafan! de va skoj iaf:DD

Mamma ringde, uscsh jag vill inte! fast nu ska jag kanske inte gå händelserna i förväg! men AAAAAAAAAAAH VILL INTE!!!!!!!!!! de blir bra, de måste bli bra!

Nej nu ska jag gå o bada och du måste klara dig underbara Mormor!!

Påsk

Idag va vi till Suss&David:) När vi kom dit möttes vi av en påskgubbe och en påskkärring:D SÅ underbart söta dom var!:) Gott fika också och en trevlig återblick på Suss&Annchas barndom^^ och mamma o pappa:D hahaha skrattar alltid lika mycket åt deras frisyrer och mammas blick när hon inser att Pappa sitter o filmar henne^^ hahaD:
Imorn blir de Party:D nice och intressant kommer de bli, ännu mer än innan!! haha

Suck

svårt att köpa egna kläder? aja tur att inte jag tvättar där längre iaf.
Idag är de sooooligt<3 underbart!
Imorn får jag busa med min aälsklingbarn:D TJOOHOO! var så längesen nu ju! När Marcus va liten var man ju där så fort de gick o missade inte mycket av hans nya ord och påhitt, med Isabelle känns de som att jag har missat allt=/ men är ju inte de lättaste att ta sig dit längre heller.
Igår åt vi mumsig swartzvaldtårta(eller hur de stavas) fast den va fusk. Eller de är nog bara jag som tycker att de är fusk när man köper tårta:P men jag tror att jag ska baka en sån när jag fyller:D (är ju bara 4 månader kvar nu:D)
Och snart fyller Cissi, sen Flina, mamma, Anncha, och massa fler innan mig:P
men nej nu är de dags att få något gjort!

sjuk.

Det här med feber är ingen höjdare faktiskt, fast de va väl ingen nyhet dirket....
var o kollade upp mina prickar igår, de blir att köpa kräm och funkar de så är jag allergisk o då måste jag testa mot vad (fast jag tror ju jag vet)
Idag fyller Tias mamma 60 år! vad köpder man???:S det är något jag inte vet..
På Fredag blir de påskfika hos fam. Pettersson/Häggblad de ska bli trevligt:D Och på lördag är det paaarty... det kommer bli intressant:D och kul självklart..:)
men nu tror jag att de är dags för sängen igen... måste ju bli frisk:P

Fisk?

Jo jag har blivit en fisk, iaf om man ska lyssna på mamma eftersom pricksjuka är ju en sjukdom på fiskar och jag ser ut att ha de... händer och ansiktet. Yeah så sköönt. INTE!  men Måndag är ju inte långt ifrån och då ska jag kolla upp de...
Idag blir det hockey hos Tias föräldrar vi har ju inte den kanalen..:/ men de kan nog bli trevligt...:) sen skriva mycket om Växthuseffekten... och sen svenska uppsatsen sen Basket fördjupningen...MUH.
Men om nåt ska hända så måste jag dra mig härifrån nu!

Nu

Är Tias hemma och vi har ätit, så NU ska jag få mitt godis:D hihi  sen ska jag med och jobba... hela helgen ska vi jobba... haha de 'r fel på alla våra grannars Elmätare ^^ haha de är över 90 st^^ :P kanske inte så kul men iaf:D:D
Sen måste ju jag plugga.... bleeeeeeeee

nej nu ska jag fixa!

Mycket

MM nu har jag mycket att göra tills på onsdag... är ju inte riktigt van med att ens ha läxor så de är lite skillnad... meen jag kan ju inte göra så mycket än eftersom Mattias nyss kom o snodde datorn, och den måste jag ju ha för att kunna skriva.... Igår var jag lite sur, dom skulle komma 14:00 dom kom 14:28... och då tyckte dom att vi skulle fylla i en enkät på över 80 frågor! min buss går 14:40.... men jag visste ju inte då att jag skulle få hoppa över 30 frågor om jag inte hade rymt hemifrån/velat rymma/försvunnit för att göra föräldrar oroliga...vilket jag inte har så jag hann med min bus:D kom hem vis 17 till en Becktittande sambo... föresten så låg alla tre sambosar i sängen, men jag tror inte dom andra två förstog så mycket av filmen...
Måste komma på nått att äta till Middag... och så är jag mycket sugen på Godis, vilket jag tänker gå och köpa sen:D
naae om man kanske ska hoppa in i duschen och fördröja diskandet och pluggandet lite....:P

Friluftsdag

Inte så mycket luft kanske men iaf:) ganska kul var det också, men väldigt segt på eftertmiddagen vilket jag tror att Anna såg... så jag och Ann-Sofie behövde bara ta en promenad så lång som vi orkade, sen gå till henne och säga hejdå o sen gå hem:D (Vi fick sluta en timme före alla andra) :D tjoohoo

Nu är de fika som gållerMUMS!<3

.

Det här är Trååååååååååååååååååååååååkigt!!!! och jobbigt att vänta o vänta... Jag HATAr Metrima!!!! alltid samma sak... grr ska fixa så dom går i konkurs så man slipper vänta ihjäl sig!

Buuuu

Dom har glömt oss kvar i kalla Sverige! :( Och ligger sääkert o solar nere i Egypten! aargh vilka grisar!
Och imorn är det friluftsdag, tro de eller ej men jag har hellre Psykologiskt arbete än har de just nu faktiskt. Tur är de väl att de inte gick att vara på Uvberget (de finns ingen snö) så vi får faktiskt vara inne och Gymma tex. de är bra de:D men eftermiddan kan vi skippa.!
Jag har tråkigt, väntar på att Tias ska komma hem... och eftersom Metrima är här så vet man ju aldrig när han får sluta för dom där gubbarna.
Men nu måste jag fixa en Profil säger Carro?

Hmm

Jag har Galna katter och en galen pojkvän som springer fram och tillbaka mellan sovrummet/köket/och rummet....fast numer ligger dom utslagna runt om i lägenheten efter en halvtimmes lek o bus...:P

Måste ju säga att de är skitkul att vara kompis med Bratt också....;) annars skulle nog Psykosocialt arbete bli alldeles för deppigt... För inte är det jätte kul att läsa om Kirre, som nästan ingen förstår...

Men nu vill jag ha den 28e Mars så jag får åka till Linköping och kolla på Cissis sängbord...:P
Har nyss haft svärföräldrarna här, fick beröm för min a bullar :D Tur att man har bra svärföräldrar och inte har sånna som ska klaga och ha sig..:P

RSS 2.0