helgen.

Sen i Torsdags till idag för lite mer än en timme sen har Bratt varit här:) trevligt. Det blev hårfärgning för hela slanten...och jag skojar inte! 4 gånger !!! färgade vi hennes hår....:P
I lördags var det inflyttningsfest:D det vart en bra kväll:)  Mycket folk, men lugnt.. Jag hade lockar som blev förstörda efter en promenad till hemköp i jakt på toapapper som vi glömt köpa innan:P
översovande förutom Bratt var Jessica och Tommy, så igår vart det lite käk innan Jessika åkte omch Tommy stack på biljard. Vi gick iväg och köpta godis.
Idag jag jag o Bratt kört slut på Roffe genom att busa som bara den i snön!!

Men nu ska jag nog ta mig till affären innan alla slutar och börjar bilda kö inne på affärerna...

M

Bratt är här, snart bär det av tillblge, för att hämta blondfärg. Tommy möter oss... han har jag handlat mycket åt ojojojo men blir du för kalas åker du ut. basta.

nääe ska man börja göra sig iordning till bussen kanske? eller?

baaah

pluggpluggplugg. så himla kul NOT. men thats life... imorn har vi inriktning igen läraren har äntligen kommit tillbaka efter hon slgit i huvudet och fått hjärnskakning..men bara för det har jag mer att plugga... suck.
min mobil är knäpp så jag tänker byta till den gamla. annars blir jag galen.
Imorse vaknade jag halv 6, bussen går 6 så det blev att flyga upp ur sängen hade ju redovisning idag vill ju int egärna vara sen till den..men det var jag ändå eftersom jag missade smb bussen med en halvminut..grr! men det gick bra ändå..:) nu måste jag läsa om lekens betydelse...Tjoho! fast det är faktiskt ganska intressant..

RSS 2.0