Helgen:)

var mycket trevlig:) har varit hundvakt åt Bamse och Zorro, men daldansen blev det för de. tors, fre och lördag.. orkar inte skriva så mycke tmen trevligt var det verkligen! förutom en liten jävla sak som tom mamma tyckte att jag skulle slå ner! jo tack jag skulle gjort det eller åtminstonde bett henne dra åt hlvete men jag var inte på hugget just då riktigt... men som tur är så var hon inte välkommen nåt mer dagen efter eller i helgen...då åker hoon ut för trappen!:D haha:P Bratt kommer på Fredag:D och CArro, det här kan inte sluta annat än bra:) men nej nu orkar jag inge mer ska SOVA i VÅRAN säng ska bli otroligt skönt kan jag lova!

gääääsp

dötrött, och varmt varmt är det:P förstår inte varför jag inte öppnade fönstrena igår... bus,bad och grillat blev det igår:) det var trevligt:) snart ska vi boka resa så vi också får kryssa lite:) imorn blir det sallladsbuffe? på lördag blir detg DD:) och ikväll ska jag hem till min älskling igen:D:D:D

Helgen:)

var helt underbar, det hemliga var att jag blev bjuden på middag och bubbelbad:D underbart var det! och många kom också:) sen på kvällen kom vi på i poolen att vi skulle ut! men jag hade ju inget leg men jag kom in på Selmas iaf och tog lite att dricka och lite nachos med dipp:) sen när vi skulle in på krogen gick det mindre bra, kom inte in alls (var 20års gräns på Selmas resten 18...) så kvällen blev tidig ändå men jag hade en toppen dag iaf:D sen på söndagen kom masssa hem till mig på fika och jag fick toppenpresenter:) mycket pengar som jag spenderade igår! med Anncha:) en finfin ring köpte jag också! med diamant o allt:) Idag har vi målat massor och bränt oss:P sen var vi och spelade minigolf jag, tias och hans föräldrar:) (jag kom 2a!!!):O Och imorn ska jag vara barnvakt åt Isabelle och Marcus med mamma:) snart är det helg och då kommer Carro:D kanske Cissi också de va inte säkert men hoppas:)

Baka

japp idag har jag bakat kakor, sen ska jag baka drömrulltårta:) kommre ju folk och fikar på Söndag:) Och imorn ska jag först till Suss sen är alla så hemliga och jag får inte veta något alls! GAH men de vet jag ju snart är inte så långt kvar... sen imorn ska jag sova i de där jäkla rullarna och de gör ont! men ska man vara fin får man lida pin.... men nu är det dags för lite käk :) Vitläksbaugette får det bli MUMMA! (sen cider och godis..:P)

Snart..

Så fyller jag och ännu mer snart så får jag reda på vad det är dom har hittat på... vet nu iaf att det inte kan vara så långt ifrån Suss..men nu börjar jag bara tänka på det mer o mer så det börjar nästan bli lite jobbigt..:P Idag satt vi in en annons på katterna, sen en timme senare tog vi bort den, hallå vi kan ju inte sälja katterna! de var den dummaste iden på länge... skulle sakna dom så jag skulle blir knäpp! men det är inte så kul när de klöser på ens nyinköpta skinnstolar...men de är beklädda med vitpeppar så vi får väl se hur de går:) bort ska de inte iaf! på söndag blir det fika!:D jag ska baka en del tills dess..idag var vi till svärföräldrarna och målade staket och spelade lite kort:) det var mycket trevligt:) men nej nu ska jag ta och göra Tias sällskap o kolal på Hells kitchen:) sen är det målning och bakning imorn:)

Bullar

Mjo idag har jag bakat bullar:) Stora blev dom:P hoppas dom smakar lika gott också:) Imorn kommer Jansson:D underbart de var alldeles för längesen, tror de va daldansen förra året?:S
Igår kom vårat nya kösbord och stolar:D nice och i söndags hämtade vi ett barbord med stolar:D mycket bra:)
snart så nu är det inte långt kvar... sen ska jag trycka upp legget i ansiktet på henne!:P haha
men den 18e är jag upptagen, får inte boka in något har Suss sagt.... GAAH jag vill veta nu vad de tär jag ska ut på!!! (hemligt hemligt tydligen!)  Grr! de enda jag vet är att de inte blir mat och bubbling för de va fullbokat...aja de visar sig mina systrar är ju toppen så de blir säkert toppen:)
Och imorn får Tias semester i 4a veckor:D UNDERBART!<3

RSS 2.0